DSC06618 bis

“La transició no va significar cap trencament, sinó una continuïtat; el gran pacte va ser no parlar de la memòria històrica”

Amadeu López (Morella, 1957), Pau Gomis (Tarragona, 1960) i Marc Suanes (Tarragona, 1983) són 3 membres de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau. Aprofitant que són uns vells coneguts d’ONG en Xarxa, hem canviat el format entrevista per fer un debat sobre alguns dels temes que defineixen la seva lluita per la no militarització de la societat: Pressupost i despesa en Militarisme, el paper de l’OTAN, la memòria històrica, la denúncia de la inversió en armes dels bancs, etc. L’entrevista comença a partir del minut 10.

En aquest 2n Reacciona trobareu, ja sabeu, un resum d’aquelles notícies que creiem que són interessants conèixer però que, malauradament, no apareixen en molts mitjans de comunicació. A més, en el programa us invitem a reflexionar sobre els drets i deures que tenim com a consumidors de la informació. És a dir, que l’exigència i independència que li exigim a un mitjà de comunicació va directament relacionat amb el preu que estem disposats a pagar per aquesta informació.

 

DSC06623 bis

 

Un poble que no recorda i que no reconeix els seus morts, és un poble sense rumb

 

DSC06618 bis

 

No puc imaginar una societat millor on encara hi hagi exèrcits.

 

DSC06625 bis

 

Entrevista realitzada per Josep Alcoceba

Deja un comentario