Beatriz Felipe: «Fem projectes de transformació social i, per tant, busquem un voluntariat amb un perfil molt divers, no només enginyers»

Un projecte universitari va fer debutar a la Beatriz Felipe (Tenerife, 1986) en el món de la cooperació internacional. D’aquella aventura universitària ja han passat 5 anys i, ara mateix, la Bea és una de les veus més importants d’Enginyeria sense Fronteres a Tarragona. Amb ella hem parlat de la situació actual de la seva entitat, dels projectes i activitats que ens estan preparant tant a Tarragona com en Amèrica Llatina i, també, hem reflexionat sobre quins factors influeixen a l’hora d’escollir els seus projectes.

Com molts de vosaltres ja sabeu, ONG en Xarxa inicia una nova etapa a la Ràdio. A partir d’ara, cada dijous a les 21h teniu l’oportunitat de conèixer tots els continguts de la web explicats en el programa Re_acciona de Tarragona Ràdio. Un programa d’una hora on, també de la mà de la Inés Solé, us explicarem aquelles notícies que no solen sortir en els mitjans de comunicació habituals, us invitarem a reflexionar gràcies als articles que trobem a la xarxa i, evidentment, entrevistarem aquelles persones que representen entitats o projectes socials del nostre territori i que, malauradament, tampoc trobem fàcilment en els mitjans.

Continuem doncs amb aquest difícil però enriquidor projecte de pretendre ser altaveu d’allò i d’aquells que veritablement ens representen com a societat. Seguim!

Aquest és el podcast del Re_acciona del passat dijous. L’entrevista la trobareu a partir del minut 23:

Deja un comentario